Hirdetés

Rainbow Six: Siege - máris felfedeztek egy komoly problémát az új pályán

|

Egyelőre csak a teszt szerveren játszható az új pálya, a játékosok azonban már most találtak néhány kreatív módot, hogy idő előtt végezzenek az ellenfeleikkel.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege-ben néhány korábban kijavított pályát leszámítva nem lehet spawn peekelni, vagyis úgy lelőni a kör elején megjelenő támadókat bentről, hogy azokak esélye se legyen reagálni. Azt persze megtehetik a védők, hogy kirohannak, de magasabb szinten ezeket a pontokat általában figyeli egy-egy drón, és a támadók le tudják tartani a megfelelő szögeket.

Hirdetés

A Ubisoft azt nyilatkozta, hogy mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy ilyesmi a jövőben se fordulhasson elő, és bár a most bekerülő Mok Myeok Towernél sem teljesen ez a helyzet, azért nem lehetünk maradéktalanul boldogok. A támadók a tetőn kezdenek, azonban ha az egyik oldalon próbálnak leereszkedni, szinte biztos, hogy várja majd őket egy szemtelen védő, ugyanis nem kifejezetten nehéz kiugrani az ablakokba (az egyikhez konkrétan még pajzzsal sem kell trükközni). Mivel kénytelen vagy végignézni a 2-3 másodperces rappel animációt, esélyed sincs felvenni a harcot, így az a legbiztosabb, ha inkább egyáltalán nem próbálkoztok ezen az oldalon.

Reméljük, hogy legalább az első ablak környékén átdolgozzák egy kicsit a pályát, hogy ne lehessen bármilyen következmény vagy elkötelezettség nélkül kimászni (ha már valaki a pajzzsal trükközik, azt könnyű észrevenni, ráadásul az extra utility-t is erre használja a körben), mert elég nyilvánvaló, hogy ezt a mechanikát boldog-boldogtalan használja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)