Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre a nagyszájúak is jelenthetőek

|

A Ubisoft nem kapkodta el a funkció bevezetését, de nemsokára már tényleg reportolhatjuk a viselkedni nem tudó arcokat.

Hirdetés

Sok újdonsággal készülnek a fejlesztők a jövőben, de az extra tartalmak kiadása mellett a játékon is folyamatosan igyekeznek javítani. Most például 2 évvel a megjelenés után bekerül egy olyan funkció, ami már a játék debütálásakor jól jött volna, de jobb később, mint soha.

Hirdetés

Justin Kruger, a Rainbow Six: Siege egyik fejlesztője a Twitteren osztotta meg a nagy hírt, miszerint nemsokára már toxikus viselkedésért is jelenthetjük a játékosokat, és ez a lehetőség már fel is került a tesztszerverre. Eddig csak csalás gyanúja miatt küldhettünk reportot a Ubisoftnak, így már éppen itt volt az ideje az új funkció bevezetésének.

A tervek szerint a rendszer nem fog senkit automatikusan kitiltani bizonyos számú jelentés után, így remélhetőleg a trollok nem tudnak majd visszaélni a dologgal.

Mit gondoltok, itt volt az ideje ennek az újításnak a Rainbow Six: Siege-ben? Nektek milyen tapasztalatotok van a közösségről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)