Hirdetés

Rainbow Six: Siege - új kinézetet kap Twitch, lekerül a maszk

|

Nagyon bepörgött a Ubisoft, a szokottnál lényegesen nagyobb ütemben jönnek az új külsők és festések. Twitch lesz a következő operátor, akit megváltoztathatunk.

Hirdetés

Az aktuális szezonban majdhogynem hetente jön legalább egy fegyverfestés, egy sisak, vagy valami más, a külsőt megváltoztató cucc a Rainbow Six: Siege-hez. Mivel ezzel garantálható a játék jövője (simán ki lehet farmolni 50 ezer Renownt két operátorra egy szezon végéig, úgyhogy senki nincs rákényszerítve a Year 2 Passre, és emiatt sokan inkább a játékkal gyűjtött pénzt költik), jó is, hogy a csapat ráfekszik erre. Persze azért a hibák javítgatásáról se feledkezzenek el.

Egy gif jelent meg pár perce a hivatalos Rainbow 6 Facebook oldalon, amihez csak annyit írtak, hogy "The Maquis. March 15th." Előbbi valószínűleg a skin neve, utóbbi pedig a megjelenés dátuma lehet. Mint az már a körözgető drónból is egyértelmű, az operátor, akit átöltöztethetünk, Twitch lesz, de biztos ami biztos, nagy betűkkel kiírták. (Még így is volt, aki megkérdezte, de szerencsére készségesen segítettek neki). Az alapvetően maszkot viselő hölgynek ebben a változatban a teljes arca látszik. 

Lehet, hogy Glaz is a héten újul meg. Vagy nemsokára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)