Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megint átdolgoznak néhány operátort

|

Ezúttal Twitch és Thatcher vannak a középpontban, de olyan javítás is jön, aminek mindenki örülni fog.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege dizájnerei folyamatosan finomhangolják a játék karaktereit, a következő szezon indulása pedig tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy egy kicsit megint változtassanak a balanszon. Az épp zajló Rainbow Six: Siege Paris Majort ez természetesen nem érinti, közvetlenül azt követően módosítják majd a szóban forgó operátorokat.

Hirdetés

Thatcher EMP gránátja például a jövőben nem süti ki teljesen a kamerákat, csak időszakosan kikapcsolja őket, mint mondjuk Echo drónját. Ez egy nagyobb volumenű újítás része, a dizájnerek egyszerűen úgy érezték, őket és a Thatcher maineket is nagyon bekorlátozza a jelenlegi megoldás. A jövőben Maestro és Valkyrie kütyüit, a golyóálló kamerákat és a hagyományos térfigyelőket is csak rövid időre égeti ki a gránát.

Twitch drónját is átdolgozzák egy kicsit, mert jelen formájában szinte teljesen hangtalan, így észrevehetetlenül tud besurranni ablakot nyitogatni. A jövőben lesz egy kis zúgása (még így is halkabb lesz a többi drónnál), hogy a védőknek legyen esélye.

Tovább javítják a célzással kapcsolatos bugokat is, a golyók ugyanis még mindig nem minden esetben ott landolnak, ahová a célkereszt mutat. A rendszer a jövőben figyelmen kívül hagyja majd a játékos FOV beállításait, aminek köszönhetően pontosabbak lesznek a leadott lövések. legalábbis a dizájnerek ezt ígérik. A változtatások bevezetése után elkezdik majd átértékelni a különböző fegyverek teljesítményét, így a következő hónapokban várhatón több stukkert is átdolgoznak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)