Hirdetés

Ma délelőtt ne akarjatok Ubisoft játékokkal online játszani

|

Kalapálják a szervereket, ezért gyakorlatilag a teljes online funkcionalitás leáll néhány órára.

Hirdetés

Ma délelőtt globális szerverkarbantartásra kerül sor a Ubisoftnál, így a srácok kihúzzák kicsit a kábeleket, leporolják a szekrényeket, frissítik a szükséges szoftvereket, hogy a lehető legkevesebb problémával játszhassunk a közeljövőben.

Hirdetés

Ennek azonban az az ára, hogy mi délelőtt gyakorlatilag minden online szolgáltatást leállítanak. A karbantartás 10-kor kezdődik és várhatóan 12:30-ig tart majd, ez idő alatt pedig nem lesznek elérhetőek az online dolgok szinte egyik játékban sem, legyen az Assassin's Creed, Ghost Recon, Just Dance, For Honor, vagy épp a Driver: San Francisco.

A Tom Clancy's The Division és a Rainbow Six: Siege a jelek szerint egy teljesen másik rendszeren van, ezeket ugyanis nem lövik le teljesen ugyanakkor a szolgáltatásban itt is előfordulhatnak akadozások, úgyhogy azt tanácsoljuk, erre a néhány órára inkább csináljatok más programot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)