Hirdetés

Rainbow Six: Siege - késik az első DLC

|

A Ubisoft bejelentette, hogy elcsúsztatták a Rainbow Six: Siege első letölthető csomagjának megjelenését, de azért nem kell megijedni, nincs szó drasztikus eltolásról.

Hirdetés

December elején jelent meg a nagy múltú Rainbow Six sorozat aktuális epizódja, a multis terrorelhárításra kihegyezett Siege (amit most egyébként a GameStar előfizetésed mellé is választhatsz), de a hónap közepén máris kapott egy fontos frissítést a First Assault képében, ami felturbózta kicsit a grafikát, Ultra HD textúrákat hozott. 

A következő nagyobb, tartalmi bővítés azonban már nem egy update, hanem egy DLC lesz, méghozzá a Rainbow Six: Siege első csomagja, amely az Operation Black Ice névre hallgat és eredetileg januárban jelent volna meg.

A Ubisoft azonban megerősítette, hogy a dátum változott, a bővítményre 2016 első havában már nem számíthatunk, helyette február másodikát karikázzák be azok, akik megvásárolták a Season Pass-t. Egy héttel később mindenki más is beszerezheti - akár in-game kreditért is - a többek között vadonatúj kütyükkel, illetve fegyverekkel felszerelt, két új játszható karaktert, valamint egy teljesen új térképet is, ami mindenki számára ingyen elérhető lesz. 

Hogy miért éri meg a Rainbow Six: Siege Season Pass, azt egy korábbi videó igyekszik megmutatni nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)