Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jövőre már tényleg javítják a törmelékeket

|

A grafikai hatások jelentős részét (mint például a szétrepülő fal vagy fedezékből maradó törmelékek) a játék kliens oldalon kezeli, ami sokszor okoz problémát.

Hirdetés

Gyakorlatilag a játék megjelenése óta okoz problémát, hogy nem mindent a szerverek kezelnek, van, ami játékosonként máshogy néz ki. A Ubisoft most végre megígérte, hogy kezd valamit a problémával. Mondjuk az ötödik év előtt előtt biztos nem, ami nem túl örömteli, de legalább azt tudjuk, hogy foglalkoznak a témával.

Hirdetés

A Ubisoft csapatának közleménye szerint jelenleg a tervezési fázisban vannak, és több megoldás prototípusát tesztelgetik. Valószínűleg nem csak egy kapcsolót kell átkattintaniuk. A törmelékrendszer rendbehozása mellett egyébként most dolgoznak Echo mára alig látható drónjain is. Erre azért nem kell Year 5-ig várnunk, de a Ubisoft ezzel a hibajavítással kapcsolatosan sem adott pontos dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)