Hirdetés

Rainbow Six: Siege - újra ingyenesen kipróbálható lesz

|

Ismét itt a remek alkalom, hogy belekóstoljatok egy kicsit a Ubisoft népszerű lövöldéjébe.

Hirdetés

Jó oka van annak, hogy a Rainbow Six: Siege a Ubisoft egyik legnépszerűbb alkotása, hiszen továbbra is nagyon szórakoztató a támadók és a védők soha véget nem érő harca. Már amikor épp se glitchek, se cheaterek nem zavarnak be.

Hirdetés

Nemsokára megkezdődik a játék negyedik éve, amely során ismét egy csomó újdonsággal bővül majd. Ennek apropójából, valamint a hétvégi Six Invitational miatt a Ubisoft úgy döntött, megint ingyenessé teszi egy ideig a lövöldét, így nemsokára bárki tehet vele egy próbát.

A próbaidőszak február 14-én kezdődik és 17-én ér véget, és természetesen minden megszerzett cucc és elért eredmény megmarad, így ha később megvennétek a játékot, akkor nem kell nulláról kezdenetek. Telepítsétek fel addig is a Uplay klienst, vagy csináljatok helyet konzolokon!

Ti éltek majd a lehetőséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)