Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ismét kiszivároghatott, hogy mit tudnak a következő operátorok

|

Ha igazak a most napvilágot látott információk, akkor elég érdekes karakterekkel fog bővülni a játék.

Hirdetés

Korábban már előfordult, hogy a szivárgásoknak hála egy-egy új szezon elrajtolása előtt sok rajongó tudta, milyen kütyükkel vonulnak harcba az új operátorok. A jelek szerint most is valami ilyesmi történt, mivel még csak nemrég élesedett az Operation Phantom Sight, de talán már a következő nagy frissítés tartalmairól is megtudhattunk két nagyon fontos dolgot.

Hirdetés

A játék negyedik évének második szezonja bizony még jó néhány hónapig tart, viszont akadnak olyanok, akik már a harmadikról pletykálnak. A ResetEra egyik fórumozója, Kormora elég megbízható tagnak bizonyult korábban, így mindenképp érdemes lehet foglalkozni az általa közzétett új részletekkel. Információi szerint ugyanis az új támadónak egy grappling hookja, vagyis mászókarma lesz, amivel felküzdheti magát a hatcheken, illetve az ablakokon is használható lesz a cucc. A védő pedig egy lerakható pajzzsal rendelkezik, és ha kilőjük a rajta lévő különleges tartályt, akkor az tűzzel áraszt el mindent maga körül.

Egyértelmű, hogy ezeket az infókat egyelőre csak pletykaként szabad kezelni, de nem igazán lepődnénk meg, ha újfent igaznak bizonyulna egy Rainbow Six: Siege-es szivárgás. A hivatalos megerősítésre valószínűleg még sokat kell várnunk, hiszen messze a következő szezon indulása.

Ti örülnétek ezeknek az operátoroknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)