Hirdetés

Menő képességekkel érkeznek a Rainbow Six: Siege új operátorai

|

A hologramos álcázóval felszerelt Iana és az elképesztő fizikummal rendelkező Oryx is izgalmas új taktikákkal dobhatják fel a meccseket.

Hirdetés

Ötödik éve érkeznek rendületlenül az újabb és újabb tartalmak a Rainbow Six: Siege-hez és ahogy elindul az idei első szezon, úgy érkezik két újabb operátor a felhozatalba, emellett pedig egy pályát is újragondoltak a fejlesztők, hogy azok se unatkozzanak, akik a mapek minden szegletét fejből ismerik. Egy rövidke előzetesen már megcsodálhattuk, ki az a két újonc, akiket hamarosan bevetésre is vihetünk. Előtte még ellenőrzött körülmények között is helyt kell állniuk, már február 17-én, azaz hétfőn felkerülnek a tesztszerverekre. Addig nézzük meg alaposabban, hogy mire lesznek képesek.

Hirdetés

A támadók oldalán a holland Nienke "Iana" Meijer lesz a zöldfülű, aki igen fiatalon eldöntötte, hogy a földi légkör határai nem jelenthetnek számára akadályt, mérnöki képességeink köszönhetően pedig könnyedén új technológiákat fedezett fel. Ezek között van az összecsapásokban is bevethető, topografikus feltérképező rendszer, aminek köszönhetően egy egy holografikus másolatot képes készíteni magáról, ezzel pedig könnyedén megzavarhatja az ellenségeit. 

Ez a hologram úgy mozog és olyan hangot is ad ki, mint ő, tehát remekül fel lehet vele fedezni a pályát anélkül, hogy az életünket kockáztatnánk, és egyúttal az ellenfél soraiban is zavart kelthetünk. Persze már egyetlen találattól szertefoszlik az illúzió, és természetesen nem tud kárt tenni senkiben, de ha ügyesen bánunk vele, akkor elterelő manőverekhez is remekül felhasználható lesz. 

A védekezők sorát Saif "Oryx" Al Hadid erősíti a szó minden értelmében, hiszen föld körüli utazásai során rengeteg izom mellett hasznos képességekre is szert tett. A kétajtós szekrény kinézet senkit ne tévesszen meg, ugyanis ő lesz a legfürgébb operátor a játékban. Gyorsaságát és fizikai erejét ötvözve pedig Oryx képes iszonyatos rohamokra, melyeknek köszönhetően a törhető falak sem állhatnak az útjába, és egy pajzs mögött sem érezhetjük magunkat biztonságban tőle. 

Ez a Ramah Dash névre keresztelt képesség durva meglepetéseket okozhat azoknak, akik úgy gondolják, hogy egy eldugottabb zugban menedékre lelhetnek. Mondanunk sem kell, milyen pusztítást vihet véghez egy olyan karakter, aki a puszta testével töri át a falakat, majd egy shotgunnal kezdi szórni az áldást. Mindemellett azt is fontos figyelembe venni, hogy minden sikeres áttörés tíz pontot levon Oryx életerejéből.

A két operátor mellett még újratervezett formában üdvözölhetjük az Oregon pályát; ezúttal több folyosót találunk majd, illetve egy új pályarészt is, ami a Freezer névre hallgat, és lényegében egy alagsort adott hozzá a játéktérhez. Emellett néhány ajtót is megvariáltak, tehát a rutinosabb játékosoknak is oda kell figyelniük, nehogy rossz helyen kössenek ki, amikor ösztönből navigálnak az ismerős termek között. 

Az említett tartalmakat a Year 5 Pass tulajok az Operation Void Edge élesedésével azonnal megkapják, a többiek pedig egy héttel később oldhatnak fel minden újdonságot Renown vagy R6 creditek felhasználásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)