Hirdetés

Rainbow Six Siege - szivárognak az infók az új pályáról és az operátorokról

|

A játékosok egy szűk csoportjával tesztelik a játék újdonságait a Rainbow Six Siege készítői, az erre fenntartott külön szerver pedig talán a következő szezon új tartalmaiba is egy kis betekintést enged.

Hirdetés

Néhány kifejezetten fontos, jelenleg is a játék tesztszerverén lévő újítást és javítást bejelentett a Ubisoft Montréal, de úgy tűnik, néhány olyan apróság is bekerült, amiket még nem leplezett le a Rainbow Six Siege mögött álló csapat. A játékosok ugyanis úgy vélik, megtalálták a hongkongi terrorelhárítókat és a hozzájuk kapcsolódó pálya nevét.

Ez utóbbi tűnik biztosabbnak, ugyanis a tesztszerver pályapreferenciákra vonatkozó menüjében tűnt fel a "Theme Park", azaz vidámpark név, így egyáltalán nem kizárt, hogy a következő pálya egy ilyen helyszínt takar majd. A két operátor feltételezett nevének megtalálásához viszont át kellett fésülniük a Rainbow Six Siege tesztverziójának fájljait, így sokkal kevésbé valószínű, hogy a "Caltrops" és a "Dazzler" nevek a végleges változatban is megjelennek majd.

Utalhatnak viszont a két hongkongi karakter felszerelésére, ugyanis az egyik egy kis fémből készült tüske neve, amit a gyalogság vagy lovasság lelassítására szoktak nagy számban kiszórni, míg a dazzler egy gyorsan villogó erős fény, tűzharcokban az ellenfél dezorientálására szoktak használni rendőrök és katonák is. Ahogy a fenti videóban láthatjátok, a tesztszerveren kipróbálható néhány javított hitbox, illetve a Rainbow Six Siege menürendszerét érintő változtatások közül is tesztelnek néhányat a készítők. Így meccskeresés közben is böngészhetünk a fontosabb menükben, ahogy a kozmetikai cuccok ritkaság szerinti besorolása is elkezdődött.

Ti milyen helyszíneken lövöldöznétek szívesen a Siege-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)