Hirdetés

Kiszivárgott a Rainbow Six: Siege következő pályája?

|

A Rainbow Six folyamatosan kapja az új karaktereket, de új pályák viszonylag ritkán jönnek. Ezért is van rápörögve a közösség egy frissen kiszivárgott videóra.

Hirdetés

Az új pálya neve Stadium, és úgy néz ki, hogy direkt a 2020-as Siege Invitationalhöz készült. A rajongók látnak benne darabokat a régi Hereford Base-ből, Oregonból és a Kanalből is. A lenti videó meglehetősen meggyőző bizonyíték a Stadium közeledtére, de fontos megjegyezni, hogy a Ubisoft nem erősítette meg az aréna létezését vagy érkezését, tehát kezeljétek feltételes módban.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege következő nagy e-sport eseménye lesz a 2020-as Invitational, amelyet Montreálban tartanak majd jövő februárban. Több szivárgás is arra utal, hogy ezúttal egy nagyobb játékbeli ünneplésre is számíthatunk egy eseményhez kötődő játékmóddal, extra tartalommal, és a Stadium pályával.

Invitational 2020 Event / Game Mode (Credit - RolyNoly1) from r/Rainbow6

A február még messze van, így bőven van még ideje a Ubisoftnak felvezetni a tartalmat, reméljük azért mihamarabb kapunk egy hivatalos bejelentést és több részletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)