Hirdetés

Rainbow Six: Siege - itt az első kép az érkező operátorokról

|

A Ubisoft közzétett egy bejegyzést a Twitteren, ami egyértelműen a játék soron következő frissítésére utal.

Hirdetés

Egy korábban közzétett roadmapből már kiderült, hogy nagyjából milyen tartalmakra számíthatunk a Rainbow Six: Siege negyedik évében. Az ausztrál operátorok és az Outback pálya csak a kezdet volt, és úgy tűnik, hamarosan már be is mutatkoznak a következő újdonságok.

Hirdetés

Egy sejtelmes bejegyzéssel kezdte meg az új szezon felvezetését a Ubisoft. A Twitter-posztban lévő GIF-en két rejtélyes alak látható, akik jó eséllyel a játék következő operátorai. Nem titok, hogy egy amerikai, illetve egy dán karaktert fogunk kapni legközelebb, és egy korábbi szivárgás alapján talán már azt is tudjuk, mire lesznek képesek.

Új pálya egyébként nem érkezik a negyedik év második szezonjában, viszont a fejlesztők átdolgozzák a Kafe Dostoyevskyt, aminek valószínűleg sokan örülnek majd. Ti várjátok már az új frissítést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)