Hirdetés

Rainbow Six Siege - frissítéssel optimalizálták a meccskeresőt

|

Nagy probléma, ha egy veteránokból álló csapattal egy még a cipőfűzőjükkel bajlódó újoncosztag kerül szembe. A legújabb Rainbow Six: Siege javításnak köszönhetően ilyen elvileg többé nem történhet.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege, vagyis a játék ahol kommandósok hajkurásszák a terroristákat, egészen jól fogyott a boltok a polcairól, és mind a kritikusok, mind a játékosok meg voltak vele elégedve. Viszont komoly problémát jelentett, hogy a meccskeresés közben a játék nem igazán vette figyelembe a csapatok közötti szintkülönbséget. 

Ennek köszönhetően egy gyémántberakásos fegyverekkel felszerelt, a pályát kívülről fújó harcedzett csapat is összekerülhetett akár egy olyan kompániával, akik még keresik, melyik gombbal kell guggolni. Az Xbox One-ra, Playstation 4-re és PC-re megjelent frissítés ezt a problémát orvosolja, mostantól a játék oda fog figyelni a szintkülönbségekre, és meg fogja válogatni milyen ellenségekkel rak egy pályára. Ennek valószínűleg a Rainbow Six Siege teljes játékosbázisa egyöntetűen örülni fog. 

Ti futottatok már bele zavaróan eltérő szinten játszó ellenfelekbe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)