Hirdetés

Rainbow Six Siege - így hozhatod ki a legtöbbet az új karakterekből

|

A Rainbow Six Siege második DLC-je is két új operátorral bővíti a kínálatot, akikkel kapcsolatban most néhány finomabb trükköt is bemutattak a játék készítői.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege egyik, ha nem a legfontosabb eleme, hogy a legtöbbet hozzuk ki a kiválasztott operátorunk képességeiből és kütyüiből. Így érthető, hogy senki sem szeretné, ha felkészületlenül érné a két új karakter, Valkyrie és Blackbeard érkezése. Ezért a készítők pár tippel is szolgáltak az Operation Dust Line érkezése előtt.

Nagy segítséget jelent, hogy a fejlesztők a fenti videóban összegyűjtötték tapasztalataikat a két Navy Seal játéktesztjeiről, ami alapján néhány hasznos tanácsot is megfogalmaztak. Így például a védekezők oldalán választható Valkyrie kamerájával kapcsolatosan mutattak meg néhány helyet, ahol nehéz kiszúrni a kütyü világító kék fényét. A Rainbow Six Siege új támadójáról elmondták, hogy ugyan elsőre ijesztően erősnek tűnhet, hiszen a többi pajzsos terrorelhárítóval szemben nem csak pisztolyokat használhat, viszont ahogy észrevehetjük, azért sokkal sebezhetőbb, mint mondjuk Blitz, vagy Montagne. A Season Pass tulajok mindezt már a gyakorlatban is kipróbálhatják, mindenki más pedig holnaptól veheti meg őket megvásárolható, vagy játékkal összegyűjthető fizetőeszközökkel.

Ti előszeretettel választjátok a két új karaktert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)