Hirdetés

Rainbow Six: Siege - így működik majd a végtagok átlövése a következő szezonban

|

Hamarosan bevezetésre kerül egy új rendszer, aminek köszönhetően picit máshogy fognak átmenni a lövedékek az operátorok bizonyos testrészein.

Hirdetés

Nemrég kiderültek a legfontosabb tudnivalók a Rainbow Six: Siege negyedik évének utolsó szezonjáról, ami az Operation Shifting Tides nevet kapta, és egyebek mellett két vadonatúj karaktert is hoz a játékba. Az új tartalmak mellett pedig érkezik egy elég fontos változás is.

Hirdetés

Jelenleg a legtöbb fegyver nem képes arra, hogy átlője egy operátor valamelyik testrészét, viszont az új szezonban ez már nem így lesz. A Ubisoft ugyanis hozott nekünk egy remek kis táblázatot, ami bemutatja, hogy az egyes fegyvertípusokból kilőtt golyók milyen pusztításra képesek, ha eltalálnak egy karaktert.

A "No Penetration" kategóriába tartozó stukkerek egyáltalán nem lesznek képesek átlőni az operátorokat, így ez nem is szorul további magyarázatra. A "Simple Penetration" lista fegyverei esetében viszont már előfordulhat az, hogy a lövedék áthatol ellenfelünk valamelyik testrészén, és üt még egy sebet egy másikon. A sebzés kiszámítása érdekében fontos, hol találjuk el a játékost, de olyan nem fordulhat elő, hogy például valakit hátba lövünk, és a golyó átvándorol a fejébe.

A harmadik kategória, vagyis a "Full Penetration" puskáival pedig akár teljes egészében átlőhetünk egy karaktert, ami azt jelenti, hogy a mögötte lévő társát is gond eltalálhatjuk megfelelő időzítéssel. Viszont számolni kell azzal, hogy a második találat már csak 70%-nyi sebzést okoz.

Ha fel szeretnétek készülni az új rendszerre, és kíváncsiak vagytok például az egyes sebzésmódosítókra, akkor ajánlott átböngészni a Ubisoft hivatalos posztját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)