Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megvan, mikor startol a Velvet Shell, ingyen játszhatunk a hétvégén

|

A Ubisoft bejelentette az új pálya és operátorok érkezésének dátumát, valamint azt is, hogy a hétvégén bárki megnézheti, miért is olyan jó a játék.

Hirdetés

Bár azt ígérte, hogy a Six Invitational során leplezi le, a Ubisoft az elmúlt napokban több dolgot is elárult az Operation Velvet Shell újdonságairól. Először nagy vonalakban megismerhettük az új pályát, a Coastline-t, majd láthattunk egy kis ízelítőt az egyik operátorról, Jackalról, aki valószínűleg a támadók oldalát erősíti, de ez most még nem állítható biztosra. Elég gyanús, hogy befelé ment egy épületbe, de képessége a védők oldalán is hasznos lehet.

Mint azt sejtettük, az Operation Velvet Shell február 7-én indul. A Coastline természetesen ingyenes lesz, és a Year 2 Pass vásárlói azonnal elkezdhetik a két új operátort használni, viszont azok, akik nem fizetnek be rá, csak renownért (vagy valódi pénzért) cserébe válthatják ki őket.

Hogy meghozza a kedvet (és megizzassza a szervereket), a Ubisoft PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is ingyenessé teszi a játékot február 2-5. között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)