Hirdetés

Rainbow Six: Siege - videón a Villa, az új szezon pályája

|

Nem gondolta túl a csapat az olasz map nevét. Egy kicsit Coastline-os, egy kicsit Theme Parkos, de nagyon jól néz ki.

Hirdetés

Eddig csak kívülről, egy képen láthattuk a Villát, a most érkezett videó viszont végigvezet minket jó néhány szobán. Az látszik, hogy a padlót elég jól szét tudjuk majd kapni.

Hirdetés

Kissé kísérteties a hangulata a kevés fény miatt, ebben hasonlít a Theme Parkra. A nyitott garázsajtókat egyelőre nehéz értelmezni, mert spawnpeekereknek az lenne a paradicsom, de nyilván úgy találták ki (pláne, miután több pályán is extra objektumokat tettek be a kilövöldözők hátráltatása érdekében), hogy ez ne okozzon gondot. Lesz egyébként zongora, lépcső, amin egy ügyes Caveira simán a támadók mögé kerül, és sok-sok parketta, mely egyrészt Fuze-nak, másrészt minden, padlót bontani képes operátornak a nagy barátja.

Amúgy 0:18-nál nézzétek meg a kutat... ismerős? 

Az Operation Para Bellum várhatóan június első hetében indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)