Hirdetés

Rainbow Six: Siege - egy kiszivárgott hangfájl vadnyugati eseményről árulkodik

|

Ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor hamarosan bankrablóknak állhatunk.

Hirdetés

Miután egy felbukkant egy rakás vadnyugati témájú karakterkinézet a Rainbow Six: Siege fájljai között, a játékosközösség annak rendje s módja szerint elkezdett vizsgálódni, és találtak is egy olyan audio fájlt, ami bankrablásról és egy Graveltop nevű bandáról szól.

Hirdetés

A jelenleg legnépszerűbb teória szerint arról lesz szó, hogy egy esemény idejére a játék bio-hazard hordói arannyal teli zsákokká változnak, és a támadóknak le kell nyúlniuk majd azokat - vagyis vadnyugati banditákká válhatunk a játékban, akik a szépen csengő aranytallérokra pályáznak. Ez persze nyilván csak egy feltételezés, de az eddig felbukkant fájlok alapján úgy tűnik, hogy a következő esemény jelentősen komolyabb lesz, mint amilyen Rainbow is Magic volt.

Ha nem indulna el az alábbi hangfelvétel, akkor ide kattintva is eléritek.

Cowboy event audio leak from r/Rainbow6

Kíváncsian várjuk, hogy végül mi fog valójában történni. Ti mit szólnátok egy efféle vadnyugati partihoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)