Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezt tudja a Wind Bastion két új karaktere

|

Kain és Nomad megint jelentősen megkavarhatja a metát.

Hirdetés

Nagyon fontos és régóta kért lehetőséget tesz elérhetővé a Ubisoft a Rainbow Six: Siege december elején induló következő szezonjában.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk már, hogy egy védő és egy támadó operátor érkezik, Kaid és Nomad.

Előbbi leginkább Ela és Bandit ötvözeteként írható le, már ami a felszerelését illeti: három kilőhető szerkezetével akár a csapóajtókat (hatcheket) is áramosítani tudja,  illetve mindent, ami a közelében van: megerősített falakat, letehető pajzsokat, szögesdrótokat; egyszerre többet, akár kombinálva. Sajnos az első beszámolók alapján lassan aktiválódik kilövést követően, így nem igazán váltja ki a Bandit-trükköt. Kaid egy Aug A3 SMG-vel vagy egy TCSG12 félautomata, ACOG-gal szerelhető, rettentő erős, 12 lőszer/táras sörétessel indul harcba, illetve egy félautomata .44-es pisztolyt vihet másodlagosként.

Nomad képessége - ahogy azt a teaser videója is sugallta - az, hogy csapdákat lőhet ki, melyek aktiváláskor (amikor valaki a közelükbe ér) visszarúgják áldozataikat, rövid időre földre lökve őket. Természetesen ha rálőjük valakire, azonnal akcióba lép. Önmagában nem sebez, de aki jókor van jó helyen, vagy úgy pozícionálja az eszközt, hogy a visszalökés következtében zuhanjon a szenvedő alany, könnyen csökkentheti a támadók számát. Ő egy AK-74M-et vagy egy ARX200-at cipelhet, mindkettő gépfegyver, illetve ezek mellé tehet egy .44-est.

Mindkettő nagyon érdekes, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk őket. Várhatóan a jövő héten felkerülnek a tesztszerverre, és december első teljes hetében az élesekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)