Hirdetés

Rainbow Six: Siege - mi a helyzet az Xbox One X és PS4 Pro támogatással?

|

A fejlesztők szeretnék, ha minden platformot a lehető legjobban használná ki az egyre népszerűbb taktikai lövölde. A kérdés csak az, hogy ez mit jelenthet a jelenlegi generáció erősebb képviselőire nézve.

Hirdetés

Főleg az Xbox One X megjelenése óta jönnek nyakra-főre a magas felbontású textúracsomagok az egyes közelmúltban megjelent címekhez. A Rainbow Six: Siege rajongói is várnának valami hasonlót a konzolos verzióhoz, így rá is kérdeztek Twitteren, hogy mi a helyzet a Ubisoft lövöldéjével ezen a fronton.

Hirdetés

A válasz ugyan biztató volt, de azért nem túlzottan informatív.

A tweet szerint a Rainbow Six: Siege Xbox One X és PS4 Pro verziói határozottan a fejlesztőcsapat tervei között szerepelnek, de hogy mikor lesznek azokból valódi fejlesztések, azt még nem tudni.

A PC-s verzió még 2015-ben kapott egy 4K-s opcionálisan letölthető textúracsomagot, így valószínűleg valami ilyesmit fogunk kapni majd a konzolos változatokhoz is. A célzásunk nem lesz jobb tőle, de legalább tisztábban látjuk, hogy mellé lőttünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)