Hirdetés

Rainbow Six: Siege - hangulatos trailerrel érkeztek meg az új operátorok

|

Vége a várakozásnak, mostantól az élesz szervereken is kipróbálhatóak az új operátorok.

Hirdetés

Bár a tervezett rajthoz képest csak egy hetes csúszással kaptuk meg a Rainbow Six: Siege legújabb frissítését, a Ubisoft ma minden platformon frissítette a játékot, így már tölhetitek is a frissítést, ha játszani akartok az új operátorokkal.

Feltéve, hogy van Season Passotok, szokás szerint ugyanis az első héten csak a bérletesek férnek hozzá az új jövevényekhez. A PTS-en egyébként a múlt héten bárki kipróbálhatta őket, a legnagyobb Siege videósok pedig fel is pakoltak egy csomó anyagot, amik alapján úgy tűnik, hogy mindhárom operátor kifejezetten jól sikerült. Hogy meghozzák a kedvünket a karakterekhez, a Ubisoftos srácok egy trailert is összedobtak:

Nektek melyik operátor tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)