Hirdetés

Rainbow Six: Siege - mennyivel gyengítették valójában az operátorokat?

|

A teszt szervereken már próbálgathatjuk a Rainbow Six: Siege legújabb frissítését, a változások azonban nem olyan drasztikusak, mint azt sokan várták.

Hirdetés

Hiába nerfelték le Ela fegyverét már egyszer a fejlesztők, még mindig az egyik legnépszerűbb operátor a játékban, ezért a Ubisoft újabb lépésre szánta el magát, és a fegyver mellett ezúttal a kütyüjét is gyengítették.

Hirdetés

De nem annyival, amennyivel sokan gondolták. Többen is megpróbálták letesztelni, hogy mennyit is változott az aknák hatása, egyelőre azonban úgy néz ki, hogy szinte semmi különbség nincs. Ez persze lehet egyszerű hiba is a fejlesztők részéről, kíváncsian várjuk, hogy reagál majd a Ubisoft a dologra. Mindenesetre ha mindössze ennyi változik, akkor azért nem fog durván tolódni a Meta.

Szintén nem kell elkeseredi az Ash maineknek sem, az R4C sebzésének csökkentése ugyanis kicsit Mátyás királyosra sikeredett, hogy csökkent is meg nem is. Mivel Ash általában a berohanó entry fragger szerepét tölti be, a legtöbb esetben full hp-s védőkkel fog találkozni, és ahogy a videón is látszik, ezekben az esetekben bizony édesmindegy, hogy 41-et vagy 39-et sebez-e a fegyver.

Fontos, hogy ez továbbra is csak a TTS-en éles, aminek az a célja, hogy ezek a dolgok kiderüljenek, így az élesítés előtt lehet, hogy még változtatnak majd rajtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)