Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megvan, melyik lesz az új szezon pályája

|

Azt régóta tudjuk, hogy a harmadik év harmadik szezonjában egy újradolgozott pályát kapunk egy teljesen új helyett. Most kiderült, melyiket.

Hirdetés

Nagyon szívesen látnánk már egy átalakított Favelát vagy Yachtot, ezek viszont egyelőre nem térnek vissza a rotációba. Pedig valószínűleg elég lenne, ha annyit tekernének rajtuk, mint a Club House-on.

Hirdetés

A Ubisoft ma elkezdte tease-elni az új mapot, ami most már egészen biztosan a Hereford lesz. A teaserben egy pocsolyában láthatjuk tükröződni a logót, a hozzá tartozó szöveg pedig annyi, hogy "Egy ismerős hely. Két új arc."

A megváltoztatott Herefordot februárban láttuk először, akkor így nézett ki:

Az aktuális szezon, az Operation Para Bellum júniusban indult, így a következő várhatóan szeptember elején veszi kezdetét. 

Pár napja felmerült, hogy az egyik új harcos a Ghost Recon: Wildlands Nomadja lehet, hiszen szolgált a Delta Force-ban. A másikról még semmit nem hallottunk, csak hogy a Scotland Yard egy katonája lesz.

Kíváncsian várjuk a további bejelentéseket, lehet még pár a napokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)