Hirdetés

Rainbow Six: Siege - súlyos hibákat javít a mai frissítés

|

A Y3S3.1.2-es patch kiszedi a láthatatlanná válás és a mosógépbe bújás lehetőségét is, illetve nem lehet eltorlaszolni az ablakokat.

Hirdetés

Minden új szezon hoz magával néhány kellemetlen hibát a Rainbow Six: Siege-ben. Némelyiket könnyebb javítani, másokat több időbe telik, miközben a csapatnak időt kell szakítania korábbi problémák elhárítására is.

Hirdetés

Lassan jött, de ma elérhetővé válik PC-re (és még október folyamán konzolokra) a Y3S3.1.2-es patch, ami főleg glitcheket és exploitokat hivatott javítani. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a shieldeket nem lehet úgy ablakokhoz tenni, hogy meggátolják a behatolást, mindig automatikusan arrébb kerülnek. Javították az operátorok betöltéskor előforduló láthatatlanságát is, valamint az Oregonon kivették a mosógépbe mászás lehetőségét. Emellett Montagne és Pulse képességeinek használatához már nem kell feltétlenül nyomva tartani a megfelelő gombot (ez állítható, akinek az eddigi megoldás jobb, használhatja), a drónok és kamerák nem látnak át olyan falakon, amiken nem kellene nekik, és stabil lesz az fps a Herefordon. Sok mást is javítottak mind a pályákkal, mind az operátorokkal kapcsolatban, a teljes listát itt találjátok.

A patch perceken belül éles lesz, ahogy a karbantartás véget ér.

Ha visszatértek a szerverek, gyakoroljatok az MNEB-re!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)