Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kiszivárgott, mit tudnak majd a Y4S4 újoncai

|

Valószínűleg egyébként sem kellett volna sokat várnunk a trailerre, de egy redditező idő előtt megosztotta.

Hirdetés

A hétvégén fogja bemutatni a Ubisoft a Rainbow Six: Siege negyedik évének negyedik, Shifting Tides névre keresztelt szezonját, ami azt jelenti, hogy a hét minden napjára jut majd valami apróság vagy az új karakterek, vagy a pálya kapcsán.

Hirdetés

Ma csak a teasernek kellett volna kijönnie, de a mai világban már senki nem tiszteli a titoktartási szerződés szentségét. Az alábbi videóban láthatjuk a CSRX-300 mesterlövész fegyvert, mely akár több, meg nem erősített falba is képes méretes lyukat lőni, illetve másodlagos tüzelésével robbanószert bocsát útjára; valamint a Mag-NET-et, mely megállítja és magához húzza a lövedékeket. Valószínűleg az előbbit kapja a kenyai, az utóbbit meg az indiai operátor, ha jól tippelünk az ikonjaik alapján.

New CGI trailer Y4S4 from r/Rainbow6

A Rainbow Six: Siege új szezonját november 10-én mutatják be, ekkor ismerhetjük meg, hogy néz majd ki az átdolgozott Theme Park, és mit tudnak pontosan az új harcosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)