Hirdetés

Sok mindent átír az új Rainbow Six: Siege patch

|

A Y4S4.3 frissítéssel a Siege több fontos operátorának erejéből nyestek vissza valamelyest, Ying pedig kapott néhány pozitív változtatást.

Hirdetés

Miután néhány hetet eltöltött a tesztszerveren, a Ubisoft élesítette a Rainbow Six Siege Y4S4.3 frissítését minden játékos számára. Aki hozzászokott ahhoz, hogy néhány túltápolt operátorral istenként hasít végig a pályákon, most készüljön fel némi nerfelésre, így viszont kiegyenlítettebb meccsekre lehet számítani. Ennek köszönhetően mostantól az eddigieknél kissé visszafogottabb lesz például Maestro, Echo és Jäger, akikkel kapcsolatban várható volt efféle húzás, de az már némileg meglepőbb, hogy az egyik fontos védő, Lesion kivédte a nerfhammert. Lesion ugyebár egy kifejezetten sokféleképpen hasznosítható operátor, akinek nincs igazán komoly gyenge pontja. Ha valaki rálép egy Gu aknájára, máris láthatóvá válik az ellenfél számára, de sebződik is, és a futásról is le kell mondania addig, amíg a mérgező tűt ki nem kapja a baleset szenvedő alanya.

Hirdetés

Magasabb szinten erős arányban választják illetve tiltják, szóval láthatóan mindenki tisztában van azzal, hogy kemény ellenfél. Épp ezért mostanra várták a nerfelését, viszont azért ne higgyük, hogy örökre megúszta. A Ubisoft fejlesztői jegyzeteiből kiderül, hogy ők is elismerik a karakter kissé túltolt pozitívumait, így a jövőben vele kapcsolatban is várható némi igazítás. A fejlesztők úgy fogalmaztak, hogy némi finomhangolással igyekeznek a hatékonyságát és ezáltal az általa okozott frusztráció mértékét is visszanyesni. Addig viszont a Lesion-féle nerfhammer-elkerülő manőver olyan csodálatos mémeket ihletett, mint ez itt:

Hogy pontosan mi lesz a módszer, arról még nem tudni pontosabbat. Egyesek a Gu aknák késleltetett sebzését szüntetnék meg, vagy kinyírnák Lesion falakon átlátó képességét. Erre viszont még várnunk kell, nem úgy, mint például Echo nerfelésére. A Yokai drónt most már meg tudja hackelni Dokkaebi, ezután a drónt egy kék fény jelzi, amennyiben nincs elrejtve. Közelről jól is látható, bár az első reakciók alapján a harc hevében még mindig nem túl feltűnő, ráadásul csak pár másodpercig lehet megfigyelni, ezután a drón ismét elrejtőzik. Ja, és mivel a fények csak a drón alján találhatóak, ha az eszköz földközelben van, még a hackelés sem segít.

Aki viszont erősebb lett, az Ying: pontosabbak lettek a Candela dobásai, és ezek a megállás után hamarabb is robbannak. Mozgás közben a Yinget irányítók láthatják a körvonalait még akkor is, ha egy fal vagy tereptárgy takarja őket.

Erre az újításra egyelőre kifejezetten pozitív reakciók érkeztek, a Candela használata eddig jóval rizikósabb volt, ugyanis nem lehetett kiszámítani, hol ér véget rövid utazásuk. Azt is jobban ki lehet számolni, hol és milyen hatással pukkannak majd, ezáltal gyors kombóban lehet használni Ying flash immunity képességét, aztán az ellenfél közé durrantani egy Candelát.

Ti játszotok valamelyik érintett karakterrel? Örültök a változtatásoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)