Hirdetés

Rainbow Six: Siege - komoly változásokat jelentettek be a fejlesztők

|

A Ubisoft meghallgatta a rajongók kéréseit és a következő hónapok során számos olyan változtatást eszközölnek majd a játékon, amelyek sokkal jobbá teszik majd a Rainbow Six: Siege-et.

Hirdetés

Ezekben a percekben is zalik a Six Invitational, ahol az Xboxos és PC-s döntő mellett ma a következő DLC operátorait és pályáit is megnézhetjük, sőt, egy kerekasztal-beszélgetés során a fejlesztők terveibe is bekukkantást nyerhettünk.

A Ubisoft elárulta, hogy a Siege második évére is rengeteg változtatást terveznek. Ezeket első körben egy tesztszerveren próbálhatjuk majd ki, így azelőtt fény derülhet az esetleges problémákra, hogy azok éles környezetben tennék tönkre a mókát. Tovább piszkálják majd a kódot, hogy a hit registration és a latency is javuljon, ennek pedig kifejezetten örülünk.

Átdolgozzák a teljes matchmaking rendszert is, így a P2P kapcsolatok helyett minden esetben dedikált szerverre terelik a forgalmat, illetve mivel ezentúl egy külön csatornán zajlik majd az ellenfelek keresése, matchmaking közben is szabadon mozoghatunk a menüben és módosíthatjuk például a loadoutokat. A menüt egyébként is teljesen átdolgozták, így mindent gyorsabban és egyszerűbben elérünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)