Hirdetés

Rainbow Six: Siege - PS4-en nem működik a Year 3 Pass

|

600 Rainbow Six Creditet kaptak a szezonbérlet vásárlói PlayStation 4-en, semmi mást.

Hirdetés

Year Three Pass néven megvásárolható szezonbérlet ugyebár arra szolgálna, hogy hozzáférést biztosítson a vásárlónak a Siege legújabb szezonjának mind a nyolc új operátorához. Nos, elvileg a Pass pont erre nem képes PlayStation 4 platformon. 

Hirdetés

A harmadik év szezonbérlete persze a nyolc karakteren kívül is tartogat azért pár extrát, de a játék fórumait jelenleg olyan posztok kezdik ellepni, amelyekben felháborodott PlayStation 4-es játékosok panaszkodnak azért, hogy ők bizony csak és kizárólag 600 Rainbow Six Creditet kaptak, hiába vették meg a Year Three Passt az elmúlt két hétben - szóval az ebben az időszakban elindított vásárlásokkal lehet gond. Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy ez csak bizonyos játékosokat érint, vagy az egész PS4-es platform érintett a problémában. 

Ezidáig a Ubisoft hivatalosan nem nyilatkozott az ügyben (az említett posztokra egyébként válaszolgatnak, ott azt írták, hogy dolgoznak a javításon), úgyhogy a PS4-es Siege rajongók nem tehetnek nagyon mást, mint hogy várnak türelmesen. Nálatok mi a helyzet? Megkaptátok rendesen a nektek járó tartalmakat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)