Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kiszivárgott 2019 első két új operátora?

|

Az elmúlt napokban elkezdtek keringeni az első pletykák és szivárgások a játék idei első tartalmi csomagjáról, amiben két ausztrál operátor érkezik.

Hirdetés

A Resetera és a /r/Rainbow6 közösségei rakták össze az első "infókat" a Rainbow Six: Siege első két új operátoráról. Első körben érkezett egy kép, amin homályosan ugyan, de látszódnak az új karakterek.

Hirdetés

A feltételezett szivárgások szerint az ausztrál SASR tagok Mozzie és Gridlock lesznek. Előbbi egy defender operátor, aki kütyüjével képes átvenni az uralmat ellenséges drónok felett. Gridlock egy támadó lesz, aki red web csapdát használ. Ha egy ellenfél belefut a hálóba, akkor az eszköz folyamatos sebzést okoz, illetve hangjelzéssel adja mindenki tudtára a behatoló helyzetét.

Y4S1 Leak from r/Rainbow6

Ez alapvetően mind szépnek és jónak hangzik, de valamelyest gyanús, hogy a képen a talaj egy darabkája élesen eltér a terep többi részétől, ráadásul Mozzie lábai is elég fura pózban vannak, a lebegő motorkerékről nem is beszélve.

Meglátjuk mennyi lesz igaz ebből a szivárgásból, de mindentől függetlenül mi izgatottan várjuk a Year 4 első szezonális csomagját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)