Hirdetés

Olcsóbb lesz és a battle passben is segít a Rainbow Six: Siege Year 5 bérlete

|

Kevesebb terrorelhárítót kapunk, de kompenzálni próbál a Ubisoft.

Hirdetés

A szokásos évi nyolc új karakter helyett csak hatot kapunk a Rainbow Six: Siege ötödik évében, a hatodikban meg csak négyet, ami annyiban nem baj, hogy már kezdett épp túl nagy lenni a választék. A Ubisoft idén természetesen nem kéri el nyolc operátor árát, egy óvatosabb árazással is szeretne kompenzálni. Az új bérlet olcsóbb lesz, és bár nem tudjuk még, hogy mennyivel, ez így egyelőre fairnek érződik.

Hirdetés

Ami még extra lesz az idei bérlettel kapcsolatban, hogy minden tulajdonos 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatja meg az idén bevezetésre kerülő Battle Pass prémium változatát, illetve 30%-kal gyorsabban haladhatnak a szinteken.

Hogy ezek az apróságok mennyire fogják kárpótolni a Rainbow Six: Siege játékosait, az még kérdéses, de ez így azért nem hangzik olyan nagyon rosszul. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)