Hirdetés

Kiszivárogtak a Rainbow Six: Siege Year 5 tartalmai, kevesebb operátort kapunk

|

Kicsit meghúzta a nadrágszíjat a Ubisoft: az idei éves bérlet nem annyira kecsegtető, mint az előző éveké volt.

Hirdetés

Kiszivárgott egy screenshot a Rainbow Six: Siege-ből, amin szerepel a Year 5 bérlet tartalmi leírása. Ha hihetünk a képen látottaknak, akkor a játék ötödik évében a szokásos 8 helyett csak 6 operátort fogunk kapni. A megszokott 10%-os kedvezmény a játékbeli boltban és az 5%-os extra Renown még benne van a csomagban, de a csatabérlet már nincs. 

Hirdetés

A Year 5 bérlet csak 30 százalékos kedvezményt ad a battle passre, de magát a passt mindenkinek magának kell majd kiváltania. Azt is fontos megjegyezni, hogy a leírás alapján az idei csomagból a szokásos 600 R6 kredit is kimaradt, így a zsebünkbe kell nyúlnunk majd az extra kozmetikai cuccokért.

YEAR 5 Season Pass CONFIRMED from r/Rainbow6

Fontos hozzátenni, hogy mindez csak kiszivárgott információ. Könnyen lehet, hogy változnak még a dolgok a hivatalos indulásig, de akárhogy is: a Rainbow Six tábor most nem lesz boldog, érthetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)