Hirdetés

Rainbow Six: Siege - bemutatkozik Zofia, a második lengyel operátor

|

Zofia Bozak az előző szezonban bemutatkozott Ela nővére, aki a támadók sorát fogja erősíteni.

Hirdetés

Hivatalosan a hétvégén mutatják be az Operation White Noise tartalmait, de a Ubisoft addig is szép szórja az infókat. A hivatalos honlapon megjelent Zofia leírása, melyből az életéről többet is megtudhatunk, mint szerettünk volna. Akit érdekel a lore, olvassa végig.

Hirdetés

A játékmenet szempontjából fontosabb, hogy mire lesz képes. Felszerelését tekintve elsődleges fegyvere egy LMG-E vagy egy M762 lehet, a másodlagos pedig egy RG15 pisztoly, illetve breach charge vagy claymore közül választhat. 2-es a sebessége és a páncélzata is. Kütyüjével, a KS79 LIFELINE duplacsövű gránátvetővel robbanó és villanó gránátot is képes kilőni, egyszerre többet újratöltés nélkül. Nagyon hasonló lesz Ash-hez, ugyanúgy áttörhet falakat. Az alábbi teaser azt sejteti, hogy akár kettőt is, ami mondjuk Ash-t lehet, hogy fölöslegessé teszi, de az sem baj, ha két falbontó van a csapatban (vagy Sledge-dzsel együtt három). Ezt még meglátjuk.

Ha szeretitek a játékot, és szeretnétek megmutatni, mennyire jók vagytok, gyertek el jövő héten a GameNightra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)