Hirdetés

Rainbow Six: Siege - az új operátorok rendesen megkavarhatják a metát

|

A Ubisoft végre hivatalosan is bemutatta azt a három karaktert, akik a Year 2 utolsó szezonjával érkeznek, és bizony van miért izgatottnak lenni.

Hirdetés

Tegnap zajlott a Rainbow Six: Siege Pro League döntője, ahol a legjobb csapatok meccsei mellett a három új operátorról és a pályáról is lerántották a leplet.

Hirdetés

Zofia kapcsán már eddig is elég sokat tudtunk, de azért így is voltak meglepetések. A támadó gránátvetője impact és stun töltetekkel van felszerelve, vagyis miután berobbantja a falat, képes megbénítani a mögötte bújó védőt, hogy még könnyebb dolga legyen. Ez már önmagában sem gyenge, Zofia viszont képes arra, hogy földre kerülés után segítségél nélkül álljon fel 1 hp-val, és ha abból indulok ki, hányszor kiabálják nálunk a roamerek egy rush után, hogy "DOUBLE DOWN", akkor ez bizony köröket dönthet majd el.

A másik támadó, Dokkaebi képes lesz megcsörgetni a védők telefonját, ami ilyenkor egészen addig rezeg, amíg azok ki nem kapcsolják az (hasonlóan Lesion csapdáihoz), ami zavaró, hangot ad, és még IQ kütyüjén is megjelenik ilyenkor, a védőnek tehát döntenie kell, hogy hagyja azt rezegni, vagy megpróbálja lenémítani a mobilt, ezzel pár másodpercre feladni a szöget, amit tartott korábban. Emellett a lelőtt védők eldobják a telefonjukat, amit Dokkaebi képes meghackelni, így a támadók is hozzáférnek a védők kameráihoz (az elejtett telefonokat a védők szétlőhetik), ezzel ellenük fordítva a védelmi rendszer egyik legfontosabb pontját.

A Vigil névre keresztelt védő már egy kicsit kevésbé földhöz ragadt: ha aktiválja a képességét (Caveirához hasonlóan működik), akkor láthatatlanná válik a körülötte lévő drónok számára. A támadók tudják majd, hogy a szobában van, de azt nem, hogy pontosan hol, így akár észrevétlenül ki is osonhat a folyosóra, hogy meglepje őket. A drónok mellett a meghackelt kamerák elől is elrejtőzhet ezzel a módszerrel, Twitch, Thatcher és IQ viszont remekül tönkre tudják tenni a bulit a saját kütyüikkel. 

Ti mit gondoltok a új operátorokról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)