Hirdetés

Rainbow Six: Siege - nem lesz sztori mód

|

Egyre több fejlesztő érzi úgy, hogy felesleges a történetet erőltetni egy multira kihegyezett lövöldében. A közösség pedig ennek annyira nem örül.

Hirdetés

A Ubisoft igazolta a rajongók félelmét: a Rainbow Six: Siege nem kap valódi kampányt. Lesz lehetőség single-player mókázásra, de valódi sztori hiányában ez maximum gyakorlásnak lesz jó a valódi bevetések előtt.

A játék művészeti vezetője, Scott Mitchell egy szép nyilatkozatban közölte velünk, hogy mire is lesz lehetőségünk egyedül. "Nem lesz kimondott sztori mód. Átmész majd egy trainingen, ahol kipróbálhatod a különböző ügynököket és eszközeiket. Játszhatsz majd ellenséges AI ellen az összes térképen. Még meg is szabhatod majd a meccsek szabályait, szóval ezt kínáljuk single-playerben."

"Ez kiváló training lehetőség lesz, ráadásul ugyanúgy feloldhatod majd a tartalmakat, mint PVP meccsekben. Itt is kapsz majd csillagokat, reknown pontokat, és új ügynököket." Hát akkor ennyi emberek. Gyakorolni lehet, világot megmenteni nem. Míg a Destiny: The Taking King ragaszkodott egy komoly sztorihoz, és még a Splatoon is kapott egy (igaz, nem túl hosszú) kampányt, addig a nagyok ezt nem akarják erőltetni.

Egyébként a játéknak már javában dübörög a zárt bétatesztje, ami október elsején le is zárul. Ahhoz, hogy bekerüljetek elő kell rendelnetek a játékot. A próbaidőszak alatt kiderült, hogy a PlayStation 4 1080p-ben pörgeti a kalandot, az Xbox One pedig 900-ban. A fejlesztők azt ígérik, hogy a megjelenésig igyekeznek kitolni ezt annyira, amennyire technikailag lehetséges.

A játékos a pénztárcájával szavaz, meglátjuk hogy ez így mennyire fog bejönni a Ubisoftnak. Ti mit szóltok ahhoz, hogy nem lesz sztori mód? Lesz olyan, aki emiatt nem fogja megvenni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)