Hirdetés

Rainbow Six: Vegas 2 honlap

|

Egyre közeleg a márciusi premier, ezért két hónappal a jeles esemény előtt fellőtték a játék hivatalos honlapját.

Hirdetés

Az Ubisoft a címadó város szellemében nagyont kockáztatott, amikor alapjaiban forgatta fel a Rainbow Six világát. Oly sok év után búcsút inthettünk Ding Chavez-nek és társainak, s le kellett mondanunk a precíz végrehajtást megelőző alapos tervezésről is. Logan Keller és kompániája már egy jóval akciódúsabb kalandra invitálja a játékosokat, mely nem csak technikai hátterét tekintve - Unreal Engine 3 -, hanem a kamera nézőpontját, s a játékmenetet nagyban befolyásoló irányítást is figyelembe véve, egyértelműen a Gears of War párjának tekinthető.
Egy évvel a megreformált epizód után nyugodtan kijelenthetjük, hogy jót tett a vérfrissítés, s a Rainbow Six név jobban cseng, mint korábban bármikor.
Így már a legkevésbé sem meglepő, hogy a francia kiadótól megszokott munkatempóban - egy-másfél év után -, érkezik a folytatás, melyben rendeznünk kell a számlát korábbi bajtársunkkal.

Az oldalt itt érhetitek el.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)