Hirdetés

Rainbow Six: Vegas 2 részletek

|

Az Official Xbox Magazine elsőként közölhette le a Rainbow Six: Vegas 2 első említésre méltó információhalmazát.

Hirdetés

A friss információk szerint 11 új fegyver és 11 új többjátékos pálya kap majd helyet a Vegas 2-ben, melyek közül jó pár már ismerős lehet a Rainbow Six 3: Raven Shield-ből. Két új többjátékos módussal örvendeztetnek meg minket. Ezenkívül egy továbbfejlesztett AI-val kell majd szembenéznünk egyjátékos módban. Az Xbox tulajok számára egy új keresőmotort fejlesztenek, hogy gyorsabban és hatékonyabban találhassák meg a rajongók a kedvenc szerverüket. Választhatunk női és férfi karakterek között, akiket saját kedvünk szerint formálhatjuk majd. Magasabb framerate-t, látványosabb átvezető filmeket ígér a UbiSoft. Megjelenés 2008 első negyedévében PC-re, X360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)