Hirdetés

Rainbow Six: Siege - újabb tíz perc játékmenet (videó)

|

Az E3 2014-en bemutatkozott a Rainbow Six: Siege és most újabb három túszdrámát izgulhatunk végig a most kiszivárgott off-screen videóknak köszönhetően.

Hirdetés

A Rainbow Six: Patriots-öt úgy látszik, hogy örökre eltemethetjük, de itt van már nekünk a Rainbow Six: Siege, ami pár perces E3-as demó alapján eléggé rendben lesz.

A majdnem teljes egészében rombolható környezet, a brutális taktikai harc és az elengedhetetlen csapatmunka kifejezetten izgalmassá teszi a Rainbow Six: Siege meccseit. Legalábbis videón. Egy kicsit arra még várnunk kell, hogy magunk is megnézhessük, de valószínűleg hamarosan lesz egy preview rendezvény, ami alapján majd többet is tudunk mondani a játékról.

Rainbow Six: Siege eddig egyetlen ismert játékmódjában egy terrorista és egy terrorelhárító csapat áll egymással szemben. Mindkét félnek a meccsek előtt van egy kis ideje, a stratégia kidolgozására. A terroristák igyekeznek megerősíteni a ház gyenge pontjait, a kommandósok pedig felfedezik a lehetséges behatolási pontokat és felmérik a terepet az indulás előtt. 

Eddig hogy tetszik a Rainbow Six: Siege?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)