Hirdetés

Raindrop - túlélőhorror FPS a Kickstarteren

|

Folytatódik a Kickstarter-őrület, ezúttal egy horror játék elkészítéséhez szeretnék lelkes fejlesztők a játékosok segítségét kérni.

Hirdetés

Sorjában jelennek meg a sikeres Kickstarter projektek, hogy aztán azonnal érkezzen a helyükre valamilyen újabb ambiciózus próbálkozás. Most ismét egy ígéretes fejlesztés mutatkozott be a közösségi gyűjtő oldalon, ezúttal a horror műfajban.

Az eredetileg Source modként elképzelt Raindrop ugyanis nem más, mint egy „szürreális, környezetorientált túlélőjáték teljesen bejárható pályákkal és komplex feladványokkal". A játékmenet főleg gyűjtögetésre és új tárgyat craftolására épül majd, fokozott figyelemmel a különböző csapdákra és váratlan meglepetésekre amelyek bármikor lecsaphatnak a játékosokra.

A gyűjtésből még 16 nap van hátra, és a megcélzott 144 000 dollárból a cikk írásának idején 32 816 dollár gyűlt össze. Ha minden összejön, akkor a Raindrop 2015 júliusában fog megjelenni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)