Hirdetés

Rajongói Red Dead Redemption fotómod készül

|

Egy moddernek sikerült megoldania, hogy kedvére fotózkodhasson a Rockstar vadnyugati klasszikusában.

Hirdetés

Nemrég ünnepelte tizedik születésnapját a Red Dead széria közbülső darabja, amelyet nemcsak a maga idejében tartottunk kiváló alkotásnak, hanem még most, ennyi év elteltével is úgy gondoljuk, vétek lenne kihagyni. Bőven megállja a helyét a mai mezőnyben is, dacára annak, hogy hiányzik belőle pár közkedvelt, modern funkció, mint például a 2010-ben még nem igazán elterjedt fotómód.

Hirdetés

Annak az esélye, hogy ezt utólag a Rockstar pótolja, gyakorlatilag a nullával egyenlő, hacsak nem szánja rá magát valamikor egy remaster vagy remake kiadására, így aztán legfeljebb rajongói moddal lehet helyettesíteni, mint amilyennel például Glitched Matrix kísérletezik. Az általa megosztott videó tanúsága szerint meg lehet állítani az időt, szabadon lehet mozgatni (tehát nem csupán forgatni) a kamerát, így tetszőleges szögből örökíthetjük meg a tökéletes pillanatot. Persze módosított konzol is kell hozzá, ezért nem fogja tudni mindenki használni.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)