Hirdetés

Rajongók fejlesztik a Resident Evil Code: Veronica remake-jét

|

A srácok úgy voltak vele, hogy ha a Capcom nem csinálja meg, akkor majd ők igen.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben a Resident Evil rajongóknak nem volt okuk panaszra: megkapták a második és a harmadik rész kiváló (illetve  a harmadik rész esetében sajnos kevésbé kiváló) remake-jeit, idő közben pedig a Capcom még méretes vámpírnőket is elhozott nekik, hogy véletlenül se unatkozzanak.

A kiadó innentől a Resident Evil 4 felújításán dolgozik, kihagyva ezzel a Code: Veronicát, amit sokan nehezményeznek. Persze mindig akad egy rajongói csapat, akik nekiállnak pótolni a piaci réseket, amíg az ügyvédek nem kopogtatnak az ajtón.

Hirdetés

A srácok éppen azon dolgoznak, hogy TPS formátumban alkossák újra a Code: Veronicát, de ígéretük szerint lesz opcionális, rögzített kameranézet is. Egyelőre egy rövid videót tudtak csak mutatni a projekt állapotáról, de biztató a dolog.

A csapat nem győzte hangsúlyozni, hogy nem kérnek és nem is fogadnak el pénzt, csak a móka kedvéért dolgoznak a projekten.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ez mondjuk még nem akadályozott meg egyetlen jogászt sem abban, hogy könyörtelenül lenyakazza az elé került rajongói remake-eket, de reméljük, hogy ezúttal majd megkegyelmeznek, vagy esetleg - ahogy korábban is - a Capcom újragondolja terveit a remake-ek terén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)