Hirdetés

Rajongók keverik újra a Return to Castle Wolfensteint, hamarosan megjelenik a Steamen

|

A kampány felturbózott változata egy modként fog megjelenni, és nagyon sokat nem is kell rá várni.

Hirdetés

Sokan emlékeznek vissza kellemes nosztalgiával a Return to Castle Wolfensteinre, de a legtöbbeknek a többjátékos spin-offja, az Enemy Territory ugrik be elsőre (ami egyébként szintén kapott egy rajongói felújítást). Ugyanakkor a játék egyjátékos kampánya is emlékezetes volt az okkult náci technológiák és élőholtak felvonultatásának köszönhetően.

Hirdetés

A Return to Castle Wolfenstein rajongóinak vállalkozókedvű része nekilátott felújítani a modelleket, a fegyverek erejét, a visszarúgást, és még számtalan apróságot. A RealRTCW néven érkező mod az eredeti játék szinte minden darabját modern köntösbe öltözteti, aminek köszönhetően remélhetőleg régi rajongók és az új érdeklődők is élvezni fogják.

A felújító csomag október 15-én érkezik a Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)