Hirdetés

Rájöttek, hogy fölösleges, nem készítik el a Halo Infinite egyik régóta várt funkcióját

|

Kellett a fejlesztőcsapatnak egy kis idő, hogy felismerje, nem jól hasznosítja az erőforrásokat.

Hirdetés

Közeledik a Halo Infinite első születésnapja, de még mindig nincs benne a játékban minden funkció, amit a 343 Industries ígért. Van, ami már nem is lesz: a fejlesztők úgy döntöttek, annak érdekében, hogy jobb ütemben tudjanak friss tartalmakat szolgáltatni, lemondanak arról, hogy lehetőséget adjanak a kampány osztott képernyős, kooperatív végigjátszására.

A régi időket idéző opció talán nem fog sokaknak hiányozni, cserébe viszont, ha minden jól megy, az Infinite multija sokkal jobb élményt kínálhat.

Hirdetés

A csapat elmondta, hogy az így felszabadult erőforrásokat a minőség javítására, a felhasználói visszajelzések kezelésére és az új tartalmak készítésére fogják fordítani. A játék eddigi legnagyobb frissítése, a Winter Update november 8-án érkezik, elhozza a Match XP-t, a Forge bétáját, online kooperatív módot a kampányhoz, két új pályát, battle passt és néhány egyéb újítást. A harmadik, Echoes Within címet viselő szezon 2023 márciusában veszi majd kezdetét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)