Hirdetés

Rakomány a pokolból

|

Ha ugyan a The Bloody Magicről jó régen nem hallottunk semmit, úgy gondolom kár egy ilyen RPG-t a felejtés tengerébe dobni. Kutakodva a fejlesztők szavai közt például bizonyítékot leltem arra, hogy 1-2 hónap és kapunk egy szép demót! Rátérve a címre, és annak lényegére, az inventory rendszer. Sok játékban sok fajta megvalósítást láttunk már. Aki RPG fanatikus, annak valószínűleg leginkább a Diablo, vagy Baldurs's Gate, Icewind Dale stílusú "zsák" tetszik. A The Bloody Magic esetében szintén bevonják a játékosokat némiképp a fejlesztés menetébe. Például előkerült egy szavazás, melyben arra tehetünk javaslatot, milyen módon cipelje hősünk a nagy fáradtsággal begyűjtött cuccost. Nagyon előnyös és ötletes lenne, ha annyit cipelhetnénk, amit emberi erővel is elbír gladiátorunk, ám veszteséges is, hiszen ez nem egy tonna páncél és fegyverzet. Így tehát igen érdekes a dilemma, aki úgy érzi egyedi ötlete van, bátran keresse fel a Sky Fallent!

tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)