Hirdetés

Ralizni hív a Forza Horizon 5 következő kiegészítője

|

Megtudtuk, mikor érkezik a Forza Horizon 5: Rally Adventure.

Hirdetés

Nem sieti el a Forza Horizon 5 kiegészítőinek kiadását a Playground Games, de mivel végtelen szórakozást és tennivalót kínál a játék, nem türelmetlenkedünk. Az alapjáték 2021 novemberében, az első, a Hot Wheelsre épülő DLC pedig tavaly nyáron jelent meg, és ma kiderült, milyen lesz és mikor érkezik a második csomag.

Az utolsó beígért kiegészítő a beszédes Rally Adventure nevet viseli, Sierra Nuevában járhatjuk az utakat, verhetjük fel a port és szánthatjuk át az erdőket.

Hirdetés

Három csapat valamelyikéhez csatlakozva ralis karriert építhetünk, ralis erőgépek volánja mögött ülve száguldozhatunk, köztük tíz vadonatúj autóval. A Premium Add-Ons csomag vásárlói (és minden előrendelő) azonnal belevághat, amint eljön a március 29-ei megjelenés napja.

Hogy tetszik? Erre számítottatok, vagy valami másnak jobban örültetek volna?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)