Hirdetés

Rambo fogja levadászni a Mortal Kombat 11 harcosait

|

A Mortal Kombat 11 Ultimate kiadása az eddigiek mellett három új bunyóst hoz, köztük Rambót.

Hirdetés

Miután kiválóan alakulnak a Mortal Kombat 11 eladásai, teljességgel érthető, hogy a kiadó addig üti a vasat, amíg az forró. Ennek következtében érkezik a Kombat Pack 2, amely az előzőhöz hasonlóan három harcossal bővíti a választékot: a "csábos" mosolyú Mileena és az Ultimate Mortal Kombat 3-ban debütált Rain (lilába öltözött nindzsa) bizonyára nem ismeretlen a széria veteránjai számára, a vendégkarakter pedig a fiatal Sylvester Stallone fizimiskáját viselő (és az idős Sly hangján megszólaló) John Rambo. Színre lépésüket vérbő CGI trailer vezeti fel, amit meg is tekinthettek alább, mégpedig szokásunkhoz híven magyar felirattal. 

Hirdetés

A Jelenlegi tervek szerint november 17-én vehetjük át fölöttük a leghamarabb az irányítást, attól a naptól válik ugyanis elérhetővé a DLC, valamint az újdonsággal együtt minden korábbi tartalmat (Mortal Kombat 11 alapjáték, Kombat Pack 1, Aftermath kiegészítő) magában foglaló Mortal Kombat 11 Ultimate kiadás is.

További jó hír, hogy ingyen frissíthetünk majd PS5-ös és Xbox Series X-es verziókra, amelyek 4K-ig terjedő dinamikus felbontással, rövidebb töltési időkkel, feltuningolt effektekkel, valamint platformokon, sőt generációkon átívelő multiplayerrel kecsegtetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)