Hirdetés

Rambo játékmóddal bővült a Call of Duty: Black Ops Cold War

|

Azután, hogy nemrég bekerült a Warzone-ba, Rambo most a Cold Warban kap saját játékmódot.

Hirdetés

Az Activision a 80-as évek akciófilmes karaktereivel erősíti az elmúlt időszakban a Call of Duty Cold War és a Warzone kínálatát. John McClane mellett már Rambo is játszható karakter a battle royale-ban, utóbbi nevével pedig most új játékmódot tett elérhetővé a kiadó.

A limitált ideig elérhető esemény érkezéséről a Call of Duty Twitter oldal heti összefoglalójából tudunk, ebben írtak ugyanis először a Rambo's Gun Game-ről.

Hirdetés

A részletekbe belemenve megtudhatjuk, hogy az új módban is 20 szint van, a fegyverek azonban eltérnek a már megszokottaktól, a végén pedig a Ballistic Knife-fal kell majd befejezni a meccset. Ha valakit a meccs közben szúrnak meg, az egy szinttel lejjebb kerül.

A játékmód a mai naptól elérhető, azonban csak a Cold War tulajdonosoknak, hiszen a játékmód a Warzone-tól függetlenül jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)