Hirdetés

Rambo méh és a gumizsiráf

|

A mai játéközön.hu ajánlóban fegyveres ízeltlábúak és egy gúnyos mosolyú pattogó zsiráf.

Hirdetés

Sokáig megfejthetetlen rejtélynek tűnt a méhek repülési képessége. A 20. század elején a tudósok meg voltak győződve, hogy ilyen testfelépítéssel és szárnyakkal lehetetlen a levegőben maradni. Minden aerodinamikai tény ellenére a méhek makacsul döngicséltek a kutatók feje körül, míg pár évvel ezelőtt, a fejlett számítástechnikai kutatásoknak köszönhetően megfejtették a méhek titkát. A méhek a Hive Hero címet viselő akció játékban is repülnek. Sőt, nagy bombákat, puskákat, gépfegyvereket tartanak az ízeltlábaik közt. A sztori elég halovány, helyette rögtön bedobnak a tűzvonalba. Feladatunk egyszerű, megvédeni a kaptárt a ránk törő ellenséges hordáktól. A rovarirtáshoz négyféle fegyvert használhatunk, igaz ebből háromhoz a körülöttünk repkedő töltényeket is gyűjteni kell. Védekezéshez pedig repkedő piros pajzsok vagy acélbilik állnak a rendelkezésünkre.

beehive.jpg

Ugyan a második flashjátékban sem folyik a vér, ömlenek a belek és loccsannak a koponyák, de ettől függetlenül igen kellemesen elszórakozhatunk vele. A The Bounce alkotói kicsivel több mint 6 óra alatt dobták össze a játékot, úgyhogy ne várjunk eget rengető újításokat. A főszereplő egy ugráló (vagy pattogó?) zsiráf. A célunk összegyűjteni annyi csillagot, amennyit csak bírunk minden egyes ugráskor. A levegőben élő pirosas, rózsaszínes gömbök nem igazán kedvelik a pattogó zsiráfokat, szóval próbáljuk meg elkerülni őket. Ha esetleg valakit érdekel, a játékban hallható zene: Jean-Jacques Burnel - Waltz in Blue.

zsiraf.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)