Hirdetés

Rambo: The Video Game kiadatlan DLC, avagy a tavaszi PlayIT Citrom-díj nyertese

|

Idén már második alkalommal került kiosztásra a Citrom-díj a PlayIT-en, és az idei győztes talán még a tavalyit is alulmúlta.

Hirdetés

Emlékeztek még a Nagy Teszt Autóra, a 2013-as tavaszi PlayIT Citrom-díjas alkotására, aminek sikerült lenyomnia egy olyan csodát, mint a Ride to Hell Retribution?

Már az is elég ergya volt, de az idei első PlayIT-en a közönség – túlzás nélkül – hangos ujjongással és tapssal jelezte, hogy van rosszabb a Rambo: The Video Game-nél: annak kiadatlan, exkluzívan a GameStar rendelkezésére bocsátott DLC-je, ami mindössze nyolc perc játékidőt kínál, és tele van QTE-kkel. A karakterek is hogy néznek már ki, mi ez a grafika, meg egyébként is, hogy merik ezt. Nézzétek meg a végigjátszást, aztán döntsétek el, egyetértetek-e a PlayIT látogatók döntésével.

Na, ugye, hogy inkább hallgatnátok ezt helyette? Még a szupermarket turkálókosarából sem kéne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)