Hirdetés

Rambo: The Video Game - újabb gameplay, újabb kételyek

|

Amikor három Rambo-filmet foglal össze egyben egy játék, akkor azért megdobban a szívünk. De...

Hirdetés

...itt azért egy kicsit más a helyzet. A Rambo: The Video Game egész egyszerűen csúnya és játékmenetben sem ígér különösebb csodákat. Viszont készül.

Eleinte úgy volt, hogy az első három Rambo adaptációja még idén elkészül, viszont a Reef Entertainment bejelentette, hogy 2014 elején érkezik majd csak meg hozzánk. A készítők még egy kis Rambo figurát is bedobtak az előrendelői ajánlatba, de nehezen hiszem, hogy ez bárkit is meggyőzne, aki eddig kételkedett volna. Sly továbbra is egy szénné gyúrt  kertitörpére emlékeztet és az akciójelenetek is hagynak némi kívánnivalót maguk után, de valószínűleg ennek is meglesz a közönsége. Ha valamit megtanultunk, akkor az az, hogy mindennek van közönsége.

A Rambo: The Video Game megjelenése 2014 elején várható PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)